Салата с червена ряпа и пушена сьомга

Стандартен

Съставки:

За салатата:

250гр. пушена сьомга

100гр. червена ряпа

Едно голямо авокадо

Два стръка пресен лук

7 ̶ 8 печурки

За дресинга :

Сокът на половин портокал

Сокът на един лимон

Парче джинджифил (около 2см.)

5 ̶ 6 ч.л. зехтин

Сол

Копър

Магданоз

Приготовление:

Ряпата се нарязва на тънки шайби, като за карпачо и се подрежда върху чинията. Залива се с малко дресинг и отгоре се поставя вече подправената салата. Украсява се по избор.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s