Ягодов трифъл със сироп от бъз

Стандартен

Бърз, лесен и вкусен десерт.

Плодов трифъл

Продукти:

500 гр. маскарпоне

100 мл. сироп от бъз

175 гр. филаделфия

300 мл. течна сметана

3-4 с.л. пудра захар

няколко бишкоти за тирамису

200 мл. горещ шоколад

ягоди, боровинки, малини или други плодове по избор

Приготовление:

разбиваме маскарпонето и пудрата захар. На струя добавяме сметаната, докато сместа не увеличи видимо обема си. Добавяме част от сиропа и бъркаме. Опитайте на вкус, ако ви е много сладко не е нужно да слагате цялото количество. Накрая добавяме филаделфията и бъркаме докато сместа се хомогенизира.

За сглобяването съм подготвила един колаж, понякога снимките за по-добрият вариант от стотици думи 😉

Плодов трифъл

Да ви е сладко и до скоро!

Плодов трифъл

и отгоре:

Плодов трифъл

Advertisements

One response »

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s