Трудно е да опишеш себе си с няколко думи, особено когато никой не те пита 🙂  Мога да окачествя себе си като пряма, открита и положителна натура, но най-общо казано съм: кулинар по убеждение, съпруга на прекрасен мъж, супермама на супербебе.И за да не си помислите, че притежавам само положителни качества, ще ви кажа, че съм  много нетърпелива, малко твърдоглава и разхвърляна 🙂 Естествено се стремя да се поправя, но себеусъвършенстването е трудоемко и изисква доста време 🙂

По въпроса с кулинарията бих казала, че любовта ми към нея се зароди още докато бях малка. Още като съвсем малко момиче, ходех при една баба от блока и стоях в кухнята ѝ, докато чаках майка да се върне от работа. Спомням си, че тя винаги ми обясняваше кое как се приготвя. Честно казано нямам останало в съзнанието си някакво конкретно ястие,а само една топла, благоуханна и уютна кухня.

След години, когато реших сама да творя в кухнята, с нетърпение чаках майка и татко да се върнат от село и да им приготвя нещо за хапване. Естествено не всеки опит беше сполучлив :), но пък си беше удоволствие да изпробвам възможностите си. Така в един прекрасен ден се роди „полазата“, ястие до което всеки се докосна само веднъж и не повтори :D, но пък стана нарицателно и предизвиква усмивката ми и до днес.

Обичам да експериментирам, рядко повтарям рецепта (като изключим няколко изключително любими ястия) и съм адски любопитна да опитвам нови вкусове.

..и тъй като вече се поразприказвах да си кажа, че обичам да обикалям по света. Да посещавам нови местенца, да опознавам нови култури и нрави.  Освен това се увличам и по фотографията. Харесва ми да разглеждам снимките от всяко местенце, на което съм била и да си припомням атмосферата му, емоциите и впечатленията, които съм събрала там.

А ако на някой му хрумне да ме попита кое ми е любимото местенце на света…ще кажа, че моето е до мъжът, който обичам и до нашата прекрасна малка дъщеричка.

Мисля, че горе-долу успях да опиша себе си в няколко изречения…а ако имате въпроси, мнения, критики или просто искате да споделите собствените си мисли, сте добре дошли! Надявам се да ви е уютно и приятно при мен 🙂

Приятно четене!

Нунката

Advertisements

5 responses »

 1. Super, super, super!
  Obojavam takiva stranici!
  Bulgarkata e nai-velikata jena na sveta!
  Pregru6tam te!

  • Зоя, много благодаря за суперлативите! А това за българките си е чистата истина!!! Поздрави и спокойна вечер:)

 2. Нунка,смаяна съм лелче!
  ти се оказа не по- малко талантлива и упорита от кака!
  Целувам те много,много силно и сладко Бъди ми здрава и много щастлива с прекрасният момък до тебе,с прелестната ти Ния и…вкусното си хоби!
  леля Лили / родена на трети/

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s